Hirdetés

E3 2017 - csodás az Ori and the Will of the Wisps

|

Folytatást kap a nagy sikerű Ori and the Blind Forest - az Ori and the Will of the Wisps során ismét az erdőbe indulunk, újra Ori szerepében.

Hirdetés

A Moon Studios platformere, az Ori and the Blind Forest minden tekintetben lenyűgöző volt. A csapat egy megható történetet talált gyönyörű látvánnyal, de figyelt arra is, hogy ne legyen túl könnyű a kaland. A hatalmas siker után egyértelmű volt, hogy lesz folytatás, csak azt nem tudhattuk, mikor.

Az Ori and the Will of Wisps a jelek szerint egyszerre jön Xbox One-ra, Xbox Scorpióra és PC-re, egyelőre még ismeretlen időpontban. A trailer nagyon hangulatos, és aki játszott az első résszel, annak valószínűleg többet mond, mint aki nem ismeri a világot vagy a karaktereket.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)