Hirdetés

Összeolvadna a GamePro Expo és a Gen Con?

|

Nem is olyan régen, cikk formájában számoltunk be arról, hogy anyavállalatunk, az IDG az E3 Expo drasztikus átalakítása hatására gyakorlatilag átveszi a játékkiállítás szerepét a GamePro Expóval. Most úgy tűnik, a szervezők a Gen Con rendezőivel szeretnének közös rendezvényt létrehozni.

Hirdetés

A Gen Con évente megrendezésre kerülő óriáskiállítás elsősorban videojáték, fantasy, és sci-fi témakörben hódít. Az idei rendezvény e hónapban zajlott le az Anaheim Convention Centerben. A GameSpot úgy tudja, hogy a két esemény szervezői az utóbbi időben aktív tárgyalásokat folytatnak az összeolvadás jegyében.

Elemzők szerint az IDG GamePro Expója a jelenlegi tervek szerint is legalább 25 ezer látogatót vonzana, ám ha a show a GenConnal közösen kerülne megrendezésre, ez a szám sokkal nagyobb lehet. Mindenesetre hely van elég. Hivatalos bejelentés pedig pár napon belül érkezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)