Hirdetés

Pachter: Xbox 360 Slim és PSP 2 bejelentés lesz az E3-on.

|

Most már tény: Michael Pachter lett a videójáték piac leghíresebb megmondóembere - lassan már minden héten megjósol valamit.

Hirdetés

Most az E3-al kapcsolatos jóslatait mondta el a The Wedbush Morgan cég elemzője.

Először is megjósolta, hogy bejelentik az Xbox 360 SLimet, amelyet Natallal együtt árulnak majd 299 dolcsiért (nem is lenne rossz ár)

A Wii HD-vel kapcsolatosan azt mondta, hogy a Nintendo valószínűleg kiadja majd a konzolt, de de túl késő lesz, hogy versenyezni tudjon a Microsoft és a Sony féle mozgáskontrolleres megoldásokkal.

Ezek mellett erősen hisz benne, hogy a Sony bemutatja a PSP2-t az E3-on, szerinte a készülékben beépített kamera és videókamera is lesz. Pachter szerint egy "sokrétűen használható" készülékről van szó, amely az iPod erős ellenfele lesz.

A VG247 értesülései szerint az E3-on a PSN prémium szolgáltatásait jelentik majd be, így a PSP 2 bejelentése vagy a Gamescomra, vagy a Tokyo Game Showra marad.

Már tényleg csak egy-két nap és minden kiderül. Vagy nem. :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)