Hirdetés

Papo & Yo - a különleges,művészi indie puzzle platformer E3-as trailere

|

Már megint ezek az indie fejlesztők! Újabb gyöngyszem érkezik a Minority Mediatól, a címe Papo & Yo.

Hirdetés

Furcsa cím, de a játék maga is elég különleges. Ahogy néztem az előzeteseket, valahogy az Eredet című film jutott az eszembe - szinte bizonyos, hogy ha nem is az alapján készült a Papo & Yo, egy kis ihletet adott a fejlesztőknek. 

Ettől kezdve bajban is vagyok, mert a logikai-platform kalandjátékot elég nehéz lesz leírni. A lényege, hogy Vander Caballero (designer - többek között az Army of Two design igazgatója is vlt az EA Montrealnál) szülei és ő maga a fő szereplők. A játék Caballero és (ma már halott) édesapja viszonyát dolgozza fel (Papo & Yo jelentése spanyolul: Apu és Én) . Édesapja egy nagy szörny - alkoholfüggő, telve békákkal. Édesanyja egy védelmező robot-barát, aki hátizsákot hord. Maga Caballero a főszereplő - Quico, akit édesapja barátjának fiáról mintázott - "vidám", "jóképű","energikus" srác, aki mindig szeretett volna lenni. 

Caballero csak ennyit mondott: "Ez az a játék, amit mindenképp meg akartam csinálni, mielőtt meghalok". 

A játék egyszerre művészi, ugyanakkor bizarr és a valóságtól elrugaszkodott is - olyan játék, amilyen még nem volt. S szerintem elképesztően állat...

Papo & Yo E3 trailer:

Papo & Yo gameplay:

A játék egyébként a Sony Pub Fund segítségével jött létre, amely kis fejlesztőket támogat anyagilag és PlayStation Networ alá várható.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)