Hirdetés

Paradox Interactive - Ezt viszik az E3-ra

|

Bár még csak áprilist írunk - igaz, annak is a végét-, de már elkezdtek csordogálni az idei E3-mal kapcsolatos hírek.

Hirdetés

A svéd Paradox Interactive saját fejlesztésű stratégiai játékai (Europa Universalis, Hearts of Iron) mellett más fejlesztők termékeit is ki szokta adni.



Számunkra azért bír most különös jelentőséggel, mert a King Arthur (ő lesz ugyebár a júniusi teljes játékunk) fejlesztőinek legfrissebb alkotását pont a szóban forgó kiadó karolta fel. A Lionheart: King's Crusade a harmadik keresztes háborúba kalauzol el bennünket. Játékosként Oroszlánszívű Richárd keresztesei, vagy Szaladin csapatai közül választhatjuk ki a rokonszenvesebbet, hogy aztán eldöntsük, a keresztényeket, vagy a muzulmánokat illeti-e meg a Szentföld.



Lesz itt még kérem Victoria 2 is, mely a Paradox saját fejlesztése. Nem annyira szép, de legalább kellően összetett, komoly kihívásnak ígérkezik. A 19. századi gyarmatosítás híveinek ajánlott elsősorban. Ha sikeres lesz, a cégvezető leborotválja a haját, szóval drukkolunk ezerrel.



Harmadik versenyzők a Commander: Conquest of the Americas es stratégiai és kereskedelmi játék keveréke lesz, amelyben egy vezető európai hatalomként az Újvilág meghódítása a cél.



Végül, de nem utolsósorban új vizekre evezünk, a Ship Simulator Extremes ugyanis - minő meglepetés - nem stratégiai játék. Miközben számos különféle lélekvesztő irányítását sajátítjuk el, olyan feladatok törik meg a hullámzó tenger monotonitását, mint az illegális bálnavadászokkal való összetűzés, vagy a természeti csapás által fenyegetett sziget lakóinak evakuálása.



Mind a négy játék PC-exkluzív, várható megjelenésük pedig az őszi hónapokra tehető.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)