Hirdetés

E3 2017 - idén is lesz PC Gaming Show

|

Ugyan az utóbbi évek PC Gaming Show-i nem durrantak nagyot, a PC Gamer ebben az évben ismét megpróbálja.

Hirdetés

Az utóbbi két évben unottan néztük végig a PC Gamer által szervezett PC Gaming Show-t. Kevés volt az érdekes játék vagy beszélgetés, túl hosszúra nyújtották, előjött pár olyan probléma, amin mindenképp dolgozni kell még. Új év, új esély, hogy a PC-sek szája ne az ásítástól maradjon tátva.

A PC Gaming Show-t ezúttal az Intel szponzorálja, úgyhogy bár a hivatalos bejelentésben nem ígérik, valószínűleg hardverekről is szó esik. A Bohemia Interactive, a Tripwire Interactive, a Cygames és a Nexon játékai és illetékesei szerepet kapnak, így talán hallunk a DayZ és ArmA 3 jövőjéről, valamint a Killing Zone 2-ről - arról, hogy a másik két csapat mit mutat, fogalmunk sincs. A műsorvezető ezúttal is Sean "Day9" Plott lesz, aki két trailer között beszélget is a fejlesztőkkel. 

Természetesen élőben közvetítjük idén is, hazai idő szerint június 12-én este 7-kor veszi kezdetét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)