Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - jön a PvZ shooter?

|

Kiszivárgott néhány fotó az E3-nak helyt adó Los Angeles Convention Centre-ből, ahol többek között a Garden Warfare alcímmel ellátott új Plants vs. Zombies is bemutatkozik. Idén három játékkal is bővül a franchise?

Hirdetés

A PopCap nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy a Plants vs. Zombies 2: It's About Time! július folyamán lesz elérhető, ugyanakkor üröm az örömben, hogy a free-to-play folytatást csak az iOS-es eszközök tulajdonosai kaparinthatják meg.

Egyelőre legalábbis ez a hivatalos álláspont, de a PC-seknek és konzolosoknak sincs okuk búslakodni. Létezik ugyanis egy alighanem nekik szánt Plants vs. Zombies játék, mely a fent látható, a Gamekyo által fotózott plakátok tanúsága szerint a Garden Warfare alcímet viseli (emellett nem szabad megfeledkezni a Facebook-exkluzív Adventures-ről sem). Korábban is hallottunk arról, hogy a PopCap egy multiplayer shootert készít a franchise alapelemeit felhasználva, de nem hittük volna, hogy ez valaha tényleg valósággá válik. Érdemes továbbá megfigyelni az alábbi képeket, amik a PopCap Facebook oldalán bukkantak fel, és népszerű szériákat parodizálnak. Ti hogyan tudnátok elképzelni egy Plants vs. Zombies lövöldözős játékot?
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)