Hirdetés

E3 2015 - a Bayonetta fejlesztői új játékot mutatnak be

|

A Platinum Gamesnek van egy még be nem jelentett címe, amit az E3 alatt akarnak majd bemutatni.

Hirdetés

A Gematsu jelentése szerint előfordulhat, hogy még a június 16-án esedékes bemutató előtt kapunk a játékról valamit a Sony vagy a Microsoft E3 2015 előadásán. Reméljük legalább annyira izgalmas lesz, mint a Bayonetta, és akkor már rendben leszünk.

Már csak egy kérdésünk lenne: mi lett az Xbox One exkluzív Scalebound című sárkányos akciójátékkal? A programot még a 2014-es E3 alatt mutatták be, aztán a Platinum Games kicsit beszélt róla a 2014-es Tokyo Game Show alatt is, és azóta síri csönd van a projekt körül. Persze ez nem jelenti azt, hogy aggódnunk kellene miatta, viszont reméljük, hogy az idei E3 alatt már komolyabb gameplay bemutatóval is meglepnek minket.

Ti mire számítotok következőnek a Platinum Gamestől? Mondjuk egy Bayonetta 3 vagy egy Metal Gear Rising 2 jöhet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)