Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a PlayStation konferencia?

|

A tavalyi mindent elsöprő előadást ugyan nem sikerült túlszárnyalni, de mindenképpen ütős bemutatót villantott a Sony. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés

Természetesen azt sem felejtettük el, hogy a Sony E3-as szereplése kapcsán megkérdezzük a ti véleményeteket is (oké majdnem elfelejtettük, de most már itt a szavazás, és a lehetőség, hogy végre elmondhassátok a véleményeteket a teljes PlayStation felhozatalról).

Már a konferencia kezdete előtt megmutatták nekünk az Until Dawn fejlesztőcsapatának új játékát, a Hidden Agenda pedig igazán ígéretesnek tűnik. Nem maradt ki a Knack 2 és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sem, PSVR fronton is érdekes játékok érkeznek, de az előadás legnagyobb durranásai inkább a Destiny 2, a Call of Duty: WWII, a Horizon: Zero Dawn The Frozen Wilds kiegészítője, a Shadow of the Colossus, a Detroit: Become Human a God of War és a PS4-exkluzív Spider-Man játék voltak.

Neked mennyire jött be a Sony idei produkciója? Szavazz, kommentben pedig jöhet a részletes vélemény!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)