Hirdetés

Kiderült a Project Scorpio megjelenési dátuma?

|

Legalábbis sokan úgy gondolják, hogy a nagy napot az egyik E3-as teaser videó rejtett üzenete árulja el.

Hirdetés

A Microsoft gőzerővel belekezdett E3-as előadásuk felvezetésébe, ahol természetesen minden az új konzolról szól majd. A teaser videók is a Project Scorpiót helyezik a fókuszba úgy, hogy semmi konkrétumot nem árulnak el a masináról. Vagy mégis?

Sasszemű nézők ugyanis apró rejtett üzeneteket fedeztek fel az említett teaserekben. A Twitter felhasználók például kiszúrták azt is, hogy az alábbi vidámparkos jelentben az óriáskerék mellett sátron a 6>4 felirat olvasható. Teljesen egyértelmű, hogy ezzel a Microsoft azt közli vicces módon, hogy a matematika jelenlegi állása szerint bizony 6 teraflops több, mint 4 teraflops. 

Egy másik kimerevített kép viszont még izgalmasabb információkat rejt. A tegnap közzétett videóban az órási tömeggel körülvett színpad oldalán olvashatjuk az X10S101317 kódot. Amennyiben helyesek a feltételezések, az X10S magára a konzolra utal, a 101317 számsor pedig a 2017. október 13-i dátumot rejti. Ez egy pénteki nap, ami tökéletes lenne egy új konzol megjelenésére.

Egy esetleges októberi megjelenés már csak azért is remek lenne, mert így biztosan az új Scorpión próbálhatnák ki a novemberi játékokat azok, akik váltani szeretnének. Az E3-on mindenesetre biztosan minden kiderül. 

Ti mit gondoltok minderről? Meséljetek a komment szekcióban, de előtte még nézzetek meg párat a Project Scorpio teaser videóiból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)