Hirdetés

Red Faction 3, Saint's Row 3 és még több THQ játék az E3-on

|

A THQ CEO-ja, Brian Farrell az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy akik kilátogatnak az E3-ra, betekintést nyerhetnek számos játékukba.

Hirdetés

A THQ listáján többek között olyan nevek szerepelnek, mint a Red Faction 3, vagy a Saint's Row 3, de a tavalyi E3-on látott Homefront-ról számazó bővebb információk sem maradhatnak el. Sok meglepetéssel is készülnek, és Farrell állítása szerint mindenkinek le fog esni az álla.

Lesz még itt Warhammer 40k MMO is, bár erről már esett szó korábban is. A THQ tanult a Wii terén elért sikertelenségből, ezért csak néhány dolgot láthatunk majd a platformmal kapcsolatban, mint például a De Blob, amit nemsokára multiplatform címmé avanzsálnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)