Hirdetés

E3 2017 - ezzel készül a SEGA és az Atlus

|

A SEGA standjánál a Yakuza címek mellett a legújabb Sonic részeket lehet majd kipróbálni, az Atlus pedig többek között legújabb Nintendo 3DS játékait dobja pultra a közönség elé.

Hirdetés

Hamarosan rajtol az E3, így a fejlesztők és kiadók is közzéteszik, hogy mivel készülnek a rendezvényre. Most a SEGA és az Atlus tett így: a legújabb Yakuza és Sonic címeket lehet majd megtekinteni, plusz a Total War: Warhammer II kampányába is belepillanthat a nagyérdemű.

Mindkét kiadó nyolc játékkal készült a rendezvényre. A SEGA standjánál belebújhatunk a legendás Kazuma Kiryu bőrébe, a Yakuza 6: The Song of Life lesz kipróbálható. A sorozat legújabb tagja mellett az első 2005-ös Yakuza játék felújított HD verzióját is meg lehet majd tekinteni. A standot meglátogató személyek egy Yakuza témájú csomagot is hazavihetnek, reméljük Kaci hoz majd valami lootot a szerkesztőségbe. A Yakuza sorozat felújított verziója mellett Sonicot is HD-ben, 60 fps-sel futtathatjuk a Sonic ManiabanA másik Sonic játék, amit a SEGA elvisz az E3-ra a Sonic Forcesamiben Modern Sonicként lehet száguldozni.

Az Atlus a 13 Sentinels: Aegis Rim sci-fi mechás játékának előzetesével készül, emellett több Nintendo 3DS címet is kipróbálhat majd Kaci és az E3 népe: kint lesz a Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, a Radiant Historia: Perfect Chronology és a Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux is. Persze a Total War: Warhammer II is tiszteletét teszi a rendezvényen, a kampány kipróbálható részében a gyíkembereket küldhetjük a high elfek ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)