Hirdetés

Singularity E3 Trailer

|

Kedvünkre ugrándozhatunk a Singularity idősíkjai között, az időt felgyorsítva pedig megszabadulhatunk ellenfeleinktől. Időtálló Singularity E3 trailer következik.

Hirdetés

Időmanipuláció, párhuzamos idősíkok, térgörbítés és számtalan egyéb, az emberiséget pusztulással fenyegető veszedelmes technológiával kísérleteznek oroszországi tudósfajzatok egy hajó- és repülőútvonalaktól tisztes távolságban található elhagyatott szigeten. Azonban egy amerikai vadászrepülőgép-pilóta rábukkan a titkos támaszpontra és szó szerint elkallódik az idők tengerében.

A főhősünk kézfejéhez rögzített Időmanipulációs Egység - a Singularity központi játékeleme - segítségével oda-vissza lépkedhetünk a különböző idősíkok között, ezzel megváltoztatva a múltbéli, illetve jövőbeni eseményeket. Tevékenykedésünk természetesen kihatással lesz (adott idősíktól függően) a múltra vagy jövőre, így például fegyverként is használhatjuk a berendezést.

A múltban gépfegyverrel rotáló nehézfiúból egy időugrást követően mindösszesen csontvázak és porszemek maradnak. Az emlegetett Időmanipulációs Egységet működés közben is láthatjátok a Singularity E3 trailernek köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)