Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - prostik, szellentés, és egy mexikóiakból épült mech

|

Nagyon köszönjük a Ubisoftnak, hogy a South Park készítőit mélyen bevonja az új játékba. Kaptunk pár képet, amiken látszik a hatás.

Hirdetés

Októberig kell valahogy átvészelnünk (vagy lefagyaszthatjuk magunkat, mint Cartman a Wii miatt), leghamarabb akkor fogunk tudni belevágni a South Park: The Fractured but Whole által kínált, egyedi kalandokba.

Hirdetés

A Ubisoft az E3-as konferenciája alatt kiadott egy új trailert, de csak azért, hogy ne maradjon ki a játék a felsorolásból. Az esemény után képek is érkeztek, melyek a különböző helyszíneket, tennivalókat mutatják meg, valamint egy kis harcot láthatunk. Nem gondoltam volna, hogy valaha leírom, hogy "érzéki arconfingás", de az egyik képet csak így lehet röviden összefoglalni. A többin látható például Token a kis költségvetésű, és Káosz professzor a valamivel drágább mechjében (kutyákból, alufóliából és mexikói vendégmunkásokból áll), Jimmy, amint szuperképességével támad, illetve az előző részből visszatérő központ, a Kupa Keep.

A South Park: The Fractured but Whole megjelenési dátuma október 17.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)