Hirdetés

Spectrum - új hardver bejelentésére készül a Sega?

|

Egy a világhálón terjedő fénykép szerint a Sega egy titokzatos bejelentéssel készül az idei E3-ra - vajon mit takarhat a Spectrum név?

Hirdetés

Az E3 2013 közeledtével megszaporodott a titokzatos bejelentések és a rejtélyek száma, ezúttal úgy tűnik, hogy a Sega készül valamilyen nagy dobással a játékipar legnagyobb expójára.

A NeoGAF fórumán tűnt fel a titokzatos kép (alant), amelyen a Sega logója mellett a Spectrum szót, egy 2013. június 12. dátumot és az „A szórakozás új világa” szlogent láthatjuk.

Néhány forrás spekulációi szerint a Spectrum elnevezés a Sega új konzolját takarhatja, amely első hallásra elég valószínűtlennek tűnhet, de egy akkora eseményen, mint az E3, semmi sem kizárt. Ennek ellenére többen vannak azok, akik arra tippelnek, hogy a Sega egy új digitális szolgáltatását vagy egy új árkád hardvert rejt a misztikus cím, amilyen évekkel ezelőtt a cég RingWide nevű masinája is volt.

Ha utóbbi lehetősége forog fenn, akkor azt kizárólag a japán játéktermekbe szánják, és abból a többi régió kimarad. Várjuk a fejleményeket.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)