Hirdetés

E3 2018 - videón a teljes Spider-Man demó

|

Az Insomniac újabb anyagot publikált Pókember PS4-es kalandjából. A bemutató trailer után ezúttal egy boss fight-ot is megnézhetünk.

Hirdetés

Nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Paca az E3-on, aki kipróbálhatta az Insomniac Games hamarosan megjelenő PS4-exkluzív játékát, a Spider-Mant. Az élményt persze nem tartotta magában, személyes helyszíni beszámolóját itt olvashatjátok.

Hirdetés

Nekünk viszont többnyire be kell érnünk a trailerekkel és a teaserekkel a szeptember 7-i megjelenésig, így nagyon örvendetes, hogy az Insomniac egy kis vágatlan gameplay-t is publikált.

Az E3 2018 Show Floor demo bő 10 percében nemcsak a városon keresztüli himbálózást és ugrálást láthatjuk, hanem egy akciódús boss fightot is. Pókember a csata közben is nagyon laza, be nem áll a szája, de közben hatékonyan és látványosan intézi el az ellenséget. Elég ütős a játékmenet, nézzétek meg ti is:

Nektek hogy tetszik, ilyen akcióra számítottatok a Spider-Mantől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)