Hirdetés

Split/Second E3 gameplay videó - Rombolj!

|

Különleges koncepción nyugszik a Black Rock Studio fejlesztésében készülő Split/Second című árkád versenyjáték.

Hirdetés

A felbecsülhetetlen költségeket felemésztő televíziós showműsor keretében foglalkoztatott autóversenyzők hatalmas kiterjedésű pályákon bizonyíthatják rátermettségüket No meg sunyiságukat, mint tapasztalhatjuk a Split/Second E3 gameplay videóban.

A tradicionális versenyproduktumokkal ellentétben a Split/Second játékmenetében kiemelt szerephez jutnak a felrobbantható és átalakítható pályaelemeknek, valamint a távműködtetéssel előidézhető események. Ellenfeleinket változatos módszerekkel kényszeríthetjük hibázásra, illetve a verseny feladására. Vadonatúj fényezésű autócsodánkat hátulról kóstolgatják a nyughatatlan riválisok? Egyszerűen robbantsunk rájuk minden mozdítható pályaelemet! A Split/Second megjelenésére valamikor 2010 első hónapjaiban számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)