Spore - Élménybeszámoló" /> Spore - Élménybeszámoló"/>
Hirdetés

Spore - Élménybeszámoló

|

A Spore fejlesztői egy kisebb demonstrációval örvendeztették az E3-on összegyűlteket, melyben további részletekre derült fény a játékmenettel kapcsolatosan. A játék elején mindenkinek meg kell alkotni saját kis űrlényét, akivel később majd saját világába kell először beillszkedni, kis helyi civilizációt kialakítani. A későbbiekben pedig foghatunk egy kisebb úrhajót, mellyel beutazhatjuk az egész galaxist, itt kiemelném, hogy több ezer csillagrendszer van, mindegyik négy egyedi bolygóval, melyeket akár be is népesíthetünk. Természetesen hatalmas szerepe van a benépesítés kérdésében a légköri viszonyoknak és a természeti adottságoknak, hiszen ha lényünk nem bírja az idegen klímát, akkor nem lesz képes benépesíteni a bolygót. Hatalmas szerepe lesz a játék folyamán az idegen civilizációkkal való kapcsolatfenntartásnak. Lehetőségünk lesz békés vagy akár erőszakos módon is viszonyulni az idegenekhez, ám ekkor szembe kell néznünk tetteink következményeivel és akár háború is várhat ránk. Az elmondottak alapján a játék remek, a grafikája még mindig lenyügöző, de hogy is lehetne egy már amúgy is jó grafikát lerontani. A tervek szerint a játék valamikor 2007-ben fut be.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)