Hirdetés

E3 2017 - repülőkkel és hajókkal jön a The Crew 2

|

A Ubisoft bejelentett játékai közül a The Crew 2 volt az egyetlen, amiről nem szivárgott semmi, de a kiadó előadásán kiderült ez-az.

Hirdetés

Már jóval az E3 előtt tudtuk, hogy 4 játék biztosan szerepet kap az előadáson. Ezek némelyikével kapcsolatban a Ubisoft árult el infókat, másokról a fórumokon szivárogtak ki dolgok. A The Crew 2 valahogy titokban maradt, csak a logóját láttuk.

A kiadó autós játéka nem volt rossz, de azért sok dolgon lehetett még csiszolni. Teljesen átgondolták a koncepciót, így az utcai sportautók mellett lesznek motorok, hajók, repülők, hivatalos versenyjárgányok (köztük formaautók) is. 

A The Crew 2 megjelenés 2018 elejére várható, a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)