Hirdetés

Thief - Garrett az E3-on is ellop mindent

|

Néhányan azért lopnak, hogy élhessenek, Garrett azért él, hogy lophasson. Íme a Thief legújabb kedvcsinálója az E3-ra.

Hirdetés

Mi már tudjuk, hogy milyen az új Thief játékmenete, de ettől még simán hangulatba lehet hozni minket is.



Az Eidos Montreal nevével fémjelzett Thief (vagy Thief 4, ha úgy tetszik, de megint sikerült teljesen logikátlan névadással összezavarni mindenkit) most egy E3-as előzetessel tért vissza, hogy kedvet csináljon a jövő hétre. Sikerült.



Ja, és az is külön öröm már sokaknak, hogy nem lesznek benne zombik. Persze nekem ez nem jó hír, de ezt most ne is firtassuk. Inkább olvassatok még a megújult Garrett karakteréről. Még azoknak is érdemes, akik kampányoltak, hogy jöjjön vissza a klasszikus szinkronhang.

Ti mit gondoltok az új Thief előzetes láttán? Érdemes lesz várni a jövőre megjelenő játékot? És ha igen, akkor PC-re, vagy a next-gen konzolokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)