Hirdetés

A THQ Nordic két közkedvelt franchise új epizódjával jön az E3-ra

|

Nagyon ködösen fogalmazott a kiadó, de azért pár tippet elhintett a még be nem jelentett projektjei kapcsán.

Hirdetés

Az E3 alig egy hónapnyira van már, és a legtöbb nagykutya mind be is jelentette, mit várhatunk már biztosan tőlük (persze nyilván akad még meglepi a buli végére is). A THQ Nordic nem mondta ki egyenesen, hogy mit hoz, de azért a leírásaik alapján vannak ötleteink.

Hirdetés

A bejelentés konkrétan két játékot említ, ezek közül az egyik egy "új irány egy közkedvelt játék/franchise számára" míg a másik egy "galaktikusan imádott játék/franchise régóta várt visszatérése". Nyilván a kérdés az, hogy akkor mi is lehet ez konkrétan. Első blikkre a TimeSplitters, a Red Faction, az Outcast, és a Kingdoms of Amalur ugranak be, ezek közül pedig bármelyikből szívesen látnánk egy újragondolt rebootot vagy egy folytatást.

A THQ-nak nincs saját sajtótájékoztatója, így a hivatalos bejelentéseket vagy a show előtt vagy a nagy bemutatók után fogják megejteni. Ti melyik címből szeretnétek folytatást vagy újraélesztést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)