Hirdetés

E3 2018 - a Tom Clancy's The Division 2 ügynökei megpróbálják visszafoglalni a fővárost

|

Akció közben figyelhettük meg a Tom Clancy's The Division 2 mindenre elszánt ügynökeit a Microsoft E3-as konferenciáján.

Hirdetés

Ma már kiderült, hogy a Tom Clancy's The Division 2-ben Washington D.C. lesz a játszóterünk, a Microsoft E3-as konferenciáján azonban végre testközelből is megleshettük az amerikai fővárost, ugyanis mutattak nekünk egy sejtelmes trailert és egy pöpec kis gameplay anyagot.

Hirdetés

Az első videó nagyjából felvázolja, hol is tart éppen a pusztulás stádiumai között az ismert világ, az említett gameplay videó pedig akció közben prezentálja az ügynökök hétköznapjait. Nem tudjuk feledni az első rész gameplay anyagai és a végleges játék közötti különbséget, de azért bízunk benne, hogy tényleg hasonló formában kapjuk majd kézhez a The Division 2-t. Az előző epizódnál jóval nagyobb nyitott terekkel már biztosan találkozunk.

Tom Clancy's The Division 2 megjelenése 2019. március 15-én várható PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)