Hirdetés

Tom & Jerry MMO bejelentés

|

Igen, igen, van ilyen projekt. Bármennyire is hihetelenül hangzik, Tom és Jerry meghódítja az MMO piacot.

Hirdetés

Először viccnek tűnt a híresztelés, miszerint készülget a népszerű rajzfilmsorozat alapján egy MMO. De nem. A Typhoon Games biza elkészíti minden idők legbrutálisabb, legaranyosabb párosának digitális verzióját, méghozzá menten az MMO kategóriában.

A Tom & Jerry játékok eleddig inkább csak az ugrabugra, akció részen hódítottak, de hát az új évezred új trendeket szül. Most pedig az MMO a menő. A Tom & Jerry MMO során testre szabható avattarokat kapunk, nehogy mindenki ugyanúgy nézzen már ki, és valószínüleg a rajfilmből ismert vicces brutalitás is implemetálásra kerül. A bejelentés szerint a Tom & Jerry MMO 2010 második felében érkezik, de egyelőre semmi mást nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)