Hirdetés

Ezek voltak az E3 2017 és az EA Play legjobb trailerei

|

A kiadók az idei évre is nagyszerű trailerekkel készültek, így bőven volt miből válogatnunk. Összegeztük, hogy szerintünk mely volt a tíz legjobb, leghangulatosabb, legcsábítóbb kedvcsináló.

Hirdetés

Annyi zseniális trailert mutattak a kiadók a különböző konferenciák alatt, hogy akár egy Top 30-as összeállítást is meg tudtunk volna velük tölteni, de igyekeztünk a lényegre fókuszálni, ezért a tíz legkiválóbbra szűkítettük a kört. Az alábbi lista azonban véletlenül sincs sorrendben, hiszen az előzetesek annyira el lettek találva, hogy lehetetlen lenne őket egyöntetűen rangsorolni. De ne szaporítsuk tovább a szót, lássuk, hogy kik voltak a 2017-es E3 legjobbjai!

Hirdetés

Shadow of the Colossus

Akinek nem ugrottak be azonnal a legszebb emlékei a PS2-exkluzív klasszikusról, az még nem játszott vele, viszont a PS4-es változat trailerét látva valószínűleg azonnal szeretne. Remake lesz, nem remaster, így egy új generációt szólíthat meg. A videó minket már megszólított.

Life is Strange: Before the Storm

A mindent megváltoztató vihar előtt járva a karakán Chloe-t vesszünk szárnyaink alá, de ezúttal a Dontnod helyett a Deck Nine játszadozik majd az érzelmeinkkel. Magának a bejelentésnek is örülünk, de a trailer maga külön említést érdemel.

Starlink: Battle for Atlas

Amikor a No Man's Sky és a Ubisoft találkozik, csak éppen jóval nagyobb büdzséből. A kiadó kitalált valami érdekeset és innovatívat, ami még a toys-to-life zsáner halála után is érdekes lehet.

A Way Out

A Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztői érdekes témát vettek elő, így hamarosan megtudhatjuk, milyen a börtönélet egy haver társaságában. A Way Out már az előzetesével lenyűgözött minket, egyértelműen top3-as lenne, ha rangsorolnánk. 

Wolfenstein II: The New Colossus

Csakis B.J. Blazkowicz tud úgy beköszönni, ahogy a következő Wolfenstein kedvcsinálójában láthatjuk, a lényeget felvezető reklámok pedig félelmetesen profik. A Bethesda nem fogja szorosan a fejlesztők kezét, így lesznek kicsit kényes témák és fura fekete humor is.

The Evil Within 2

Shinji Mikamira szintén nem szólnak rá, hogy ezt vagy azt ne csináljon, ezért a The Evil Within 2 is durva lesz. Ha legalább annyira jól sikerül, mint a trailer, nem fogjuk kihagyni.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Oké, ehhez kell egy kis tolerancia, és nem vagyunk biztosak benne, hogy az idegesítő nyulak nem teszik tönkre az egész élményt, de a koncepció maga, meg az, hogy a Nintendo már belemegy ilyen üzletekbe, végtelenül örömteli. 

South Park: The Fractured but Whole

Valljuk be őszintén, akármit is villantottak volna South Park fronton, az bekerül a listába. Ez olyan örök tény, minthogy létezik a zsidakabra vagy hogy Kenny csóró. Azért megint megbizonyosodhattunk arról, hogy a Ubisoft áll hozzá a sorozat adaptációjához, és a fejlesztők jól megértik egymást Trey Parkerrel és Matt Stone-nal.

Skull & Bones

Az Assassin's Creed IV: Black Flag volt a sorozat egyik legjobb játéka, noha egyébként más néven, önálló játékként is simán megállná a helyét. A hajózás különösen élvezetes volt, és ezt a Ubisoft is felfedezte: a Skull & Bones-ban tengerre szállunk, az alábbi trailer miatt pedig nagyon szeretnénk ezt mihamarabb megtenni.

Beyond Good & Evil 2

Nem csak Michel Ancel morzsolt el egy könnycseppet, mi sem bírtunk az érzelmeinkkel, mikor 14 év után újra feltűnt a Beyond Good & Evil név. Még ha Jade nélkül is jön és más műfajba tartozik, a Beyond Good & Evil 2 már nem csak egy poén, hanem létező, készülő játék. A trailer alapján a világ hangulata, a karakterek, a poénok a helyén vannak, várjuk a többit. 

Nektek mi volt a kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)