Hirdetés

Ubisoft az E3-on - mit is mutatnak be.

|

Az Ubisoft az évek során az egyik legnagyobb kiadóvá nőtte ki magát.

Hirdetés

Ez ki fog derülni azon játékok listájából is, amelyeket majd bemutatnak az E3-on.

A cég tartani fog egy saját sajtótájékoztatót június hatodikán, másrészt ezen az E3-on ünneplik meg 25 éves fennállásukat is.

Lássuk, mit is mutatnak majd be az E3-on: Assassin’s Creed: Revelations, Call of Juarez: The Cartel, Driver: San Francisco, Rayman Origins és Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier.

Emellett az E3 időszakát kihasználva online mutatják majd be a következő címeket: From Dust, Tom Clancy’s Ghost Recon Online, és TrackMania2 Canyon.

Lesznek Ubisoftos casual játékok is az E3-on: The Adventures of Tintin, MotionSports Adrenaline, Rocksmith, Raving Rabbidsek, Just Dance, és Your Shape játékok.

A kiállításon kívül a Ubisoft egy Rocksmith turné-buszt is fenntart majd, így bárkli benézhet és kipróbálhatja igazi gitárokkal az új zenei programjukat a Rocksmith-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)