Hirdetés

Az E3-on már ott lesz a következő Call of Duty

|

A júniusban esedékes rendezvényen egy csomó dolgot megtudhatunk majd az Infinity Ward játékáról.

Hirdetés

Egyelőre annyi tűnik biztosnak a Call of Duty széria legújabb része kapcsán, hogy idén fog megjelenni, és már nem kell sokat várnunk a bejelentésére. Most viszont úgy tűnik, hogy talán már az E3 előtt meg fog történni a nagy leleplezés.

Hirdetés

Megjelent az E3 hivatalos Twitter-oldalán egy poszt, miszerint az új Call of Duty is kap egy saját E3 Coliseum eseményt, ahol az Infinity Ward fejlesztői mesélnek majd a készülő alkotásról. A Coliseumok középpontjában általában egyetlen nagyobb játék áll, szóval úgy tűnik, hogy az Activision sorozatának új tagja is előkelő helyet kap majd az E3-on.

Azt még nem tudni, hogy pontosan melyik nap kerül megrendezésre ez a panel, illetve egyelőre még az sem tiszta, hogy az E3 előtt vagy alatt fogják bejelenteni a játékot.

Szerintetek mi lesz az új Call of Duty témája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)