Hirdetés

Warhammer 40K MMO - bővebben az idei E3-on

|

A THQ főnöke elárulta, hogy az idei Electronic Entertainment Expo keretein belül bővebb információhoz jutunk a készülő Warhammer 40K MMO kapcsán.

Hirdetés

Brian Farrell, a Warhammer 40.000 jogokat birtokló THQ főnöke közölte a nyilvánossággal, hogy a készülő Warhammer 40K MMO részleteit az idén nyáron megrendezésre kerülő E3 2010-en kívánják ismertetni, ami a rajongók számára jót jelent.

A Vigil Games gondozásában készülő játékról meglehetősen keveset tudunk, ám semmiképp nem összetévesztendő az EA Mythic műhelyében formálódó Warhammer MMO-val. A különbség a hatalmas lőfegyverekben, tankokban, és egyéb hasonló dolgokban rejlik. Az idei E3 június 15 és 17 között kerül megrendezésre a Los Angeles Convention Center-ben.

A kép a Dawn of War 2-ből való.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)