Hirdetés

E3 2015 - traileren a Katamari Damacy fejlesztőjének új játéka, a Wattam

|

A Katamari Damacy atyja a thatgamecompany veteránjaival kiegészülve olyat fejleszt Wattam címmel a PS4-re, ami valami egészen újat ígér.

Hirdetés

A tavalyi PlayStation Experience eseményen jelentette be a Katamari Damacy kitalálója, Keita Takashasi új játékát, a Wattam nevű projektet, amelyet a Funomena csapattal együtt, a The Sims és a Journey egyik dizájnerével, Robin Hunicke-kel közösen fejlesztettek. 

A PlayStation 4-es Wattam egy rajzfilmszerű világba kalauzol el minket, amelyben a játékbeli tárgyakkal kölcsönhatásba léphetünk és egyfajta mikrotársadalmat hozhatunk létre a mindenható Polgármester irányításával. Nem teljesen értjük, hogy pontosan mi is történik a karakterekkel (a főszereplő például megeszik egy Ted nevű almát, ami aztán egészen különleges módon respawnol), de minden robban, színes és szagos az egész, a hangulat pedig csillagos ötös, így bármit is láthatunk majd az E3-on belőle, minket már megvettek: 

A Wattam már két éve fejlesztés alatt áll és várhatóan 2016-ban jeleink meg, kizárólag a Sony jelenlegi generációs konzoljára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)