Hirdetés

Wii exkluzív játékok a High Voltage csapatától

|

A High Voltage Software exkluzív Wii játékok bejelentésére készül a júniusi E3 játékkiállításon.

Hirdetés

Nyakunkban liheg a június elején startoló Electronic Entertainment Expo, az elkövetkezendő hetekben biztosak lehetünk benne, hogy a résztvevő kiállítók felhívják figyelmünket a rendezvényen bemutatkozó játékaikra. A mézesmadzagot jelen esetben rángató High Voltage Software (The Conduit) fejlesztőstúdió exkluzív Wii játékokkal készül a kiállításra, mondta el Eric Nofsinger.

Szám szerint két alkotás bejelentésére számíthatnak, mindkettő az FPS műfajban öregbíti a Nintendo játékrendszerének nevét. Eric Nofsinger úgy fogalmazott, olyan megoldásokra számíthatunk, melyek még az Xbox 360 és PlayStation 3 konzolok esetében is nagyon-nagyon ritkák. Feltételezzük nem a silány minőségre célzott, abból mindhárom platformon találhatunk elrettentő példákat. Új játékaikban főként az egyszerre megjelenítendő karakterek számát tekintve szeretnének kimagasló eredményeket elérni. Nofsinger állítása szerint tetemes mennyiségű ellenfélre számíthatunk: számuk 65-nél kezdődik, határ pedig a csillagos ég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)