Wolfenstein játékmód és egyéb Activision érdekességek" /> Wolfenstein játékmód és egyéb Activision érdekességek"/>
Hirdetés

Wolfenstein játékmód és egyéb Activision érdekességek

|

Az Activision sem fukarkodik az információval. A Wolfensteinről és más frissen bejelentett játékokról szólnak az E3-as hírek

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy a történelmi Wolfenstein-sorozat a közeljövőben új taggal, bővül, melyet a Raven Softvere (Heretic, Heretic II, SoF, SoF2, Quake4, és még sorolhatnám) hegeszt. Már korában részletes információkat közöltünk a játékkal kapcsloatban, de most egy „új” fícsör is napvilágot látott. A „team objective gameplay” nem lesz más, mint a Return the Castle Wolfenstein kiváló multijának egyik utóda, melyben hagyományos és idegen fegyverekkel kell online harcokban, és intenzív, történetvezérelt ütközetekben helytállni. Bár ez nem valami egetrengető információ, de jó, ha tisztába vagyunk vele.

 

Aki netalántán Guitar Hero tulaj és Metallica fan egyszerre, annak mostantól fülig érhet a szája, mert az együttes „Death Magnetic” című teljes stúdióalbuma megjelenésével egyidőben letölthető, és eljátszható lesz.

A már ismert de még meg nem jelent játékok (Call of Duty: World at War, Guitar Hero World Tour, Quantum of Solace, Spider-Man: Web of Shadows és a Wolfenstein) mellett most bejelentett játékok is vannak, úgy mint:

 

  • Marvel Ultimate Alliance 2 – a sikeres, szuperhősökkel megspékelt akció-RPG folytatása, érkezik valamikor 2009-ben.

  • Luxoflux - ez még csak a projekt neve, és azon kívül, a Transformes-en alapszik, hogy mutiplayer-orientált lesz és next-gen konzolokra jön semmit sem tudni róla.
  • Valamint az X-Men Origins: Wolverine című film is megkapja játék megfelelőjét, de ennél több infót nem osztottak meg az újságírókkal.

 

activision.jpg

 

Forrás: videogaming247

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)