Hirdetés

Wolfenstein trailer

|

Az Activison zsákjában is rejlik néhány érdekfeszítő alkotás. Az egyik ilyen a Raven Software által fejlesztett Wolfenstein.

Hirdetés

A világ első FPS-e, a játék ami elindította az id Software-t, a halhatatlanság felé vezető úton (igaz, ehhez szükség volt egy Doom-ra is), az állandó tettestárs, a Raven Software jóvoltából születik újjá.


Az új Wolfenstein hű marad a Return to Castle Wolfenstein által kitaposott úthoz, és a Harmadik Birodalom egyenruhásai mellett természetfeletti teremtményeket is a játékos nyakába zúdit. Sőt az evolúció következő lépcsőfogára lépve már kedvenc OSA ügynökünk BJ is kap néhány trükköt, amit David Copperfield is megirigyelne.



Nem elég, hogy válogatott pusztító eszközök segítségével magyarázhatja el német kortársainak, hogy a háború rossz, a béke pedig jó, és szavazzanak a demokráciára, egy amulet segítségével bármikor át tud lépni a Veil néven ismert párhuzamos dimenzióba. Itt erőteret vonhat maga köré, lebéníthatja ellenfeleit, ráadásul még a falakon keresztül is látja őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)