Hirdetés

E3 2019 - bemutatkozott a továbbfejlesztett Xbox Elite kontroller

|

Az egyik legjobb funkciója, hogy 40 órán át üzemelő, beépített akksival érkezik.

Hirdetés

Az Xbox Elite kontroller nem való mindenkinek, és valószínűleg a legtöbb játékosnak nincs is rá szüksége. Sok hasznos funkciója van, de az alap Xbox kontroller is annyira kényelmes, hogy az átlag felhasználóknak tökéletesen megfelel.

Hirdetés

Azonban aki a tökéletességre törekszik, az sokat kap tőle. A továbbfejlesztett Series 2 változat bluetoothon keresztül csatlakozik, valamint 40 órás, beépített akkumulátorral rendelkezik. Gumírozott a markolat, jobb a tapadás a ravaszokon, állítható az analógok feszessége, a ravasz útját korlátozhatjuk, hogy gyorsabban tüzelhessünk, illetve jobban variálhatjuk az analógokat és a D-padeket. Emellett három profilt képes megjegyezni, melyek között gombnyomással válthatunk. 

November 4-étől lesz elérhető, további infókat itt találhattok. A magyar ára még nem ismert, de dollárban 179,99-ért (kb. 52 ezer forint, adókkal inkább a 60-at közelíti) árulják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)