Hirdetés

Xbox One - még hamarosan kiderül, hogy...

|

Phil Spencer, a Microsoft vezető menedzsere szerint nem kell elsietni a dolgokat, az Xbox One-nak még van mit mutatnia a Gamescom-on és a TGS-en is.

Hirdetés

A Microsoftnál aztán tényleg nem szívzavarokkal küszködő emberek dolgoznak. Javában tart az E3, Phil Spencer pedig már a Gamescom-ról, a TGS-ről és az Xbox One polcokra kerüléséről beszél, miközben a Sony részvények értéke még mindig folyamatosan nő.

Elmondása szerint "az Xbox One bemutatása a nagyközönségnek nem egy versenyfutás, hiszen a platform csak novemberben jelenik meg, addig pedig még ott van a Gamescom és a TGS, amiken van még mit bemutatnunk. Az Xbox One megítélése csak akkor lesz teljes, ha az már a boltok polcaira kerül."

Szerintetek megalapozott ez a nagyfokú nyugodtság vagy a Microsoft csak próbálja menteni a menthetőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)