Hirdetés

E3 2017 - így szerezhetsz harminckét Xbox One-os játékot ingyen

|

Mindenki számára adott a lehetőség, hogy minimális energiabefektetéssel 32 játékhoz és 3 DLC-hez jusson hozzá.

Hirdetés

Nemrég indította el a Microsoft saját streaming szolgáltatását, a Mixert (korábban Beam), és nagyon szeretné, hogy mindenki azt használja. Ingyen játékkal csalogatnak most minket.

A kérés annyi, hogy a következő napokban figyeljük az Xbox bármelyik napi adását, ezért cserébe pedig megkapjuk a MixPotot, amiben megtalálható a 30 játékot tartalmazó Rare Replay, a The Final Station és a No Time to Explain, valamint a Halo Wars 2 Kinsano Leader Pack, a Minecraft Redstone Specialists Skin Pack és a Hawken Starter Pack DLC-k. Az oldalon össze kell kapcsolni Xbox accountotokat a Mixerrel, majd várni a jutalmat.

Az Xbox Daily Show menetrendje a következő:

Június 13. 00:00-01:00
Június 13. 22:00-tól június 14. 01:00-ig
Június 14. 22:00-tól június 15. 01:00-ig
Június 15. 22:00-tól  június 16. 01:00-ig

Nem kedvező, de ingyen játékért megéri fennmaradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)