Hirdetés

EA Play 2019 - teljesen megújul a fizika a FIFA 20-ban

|

A játék vezető producere részletesen kifejtette, hogy milyen ötletekkel újították meg a FIFA legalapvetőbb elemeit.

Hirdetés

Az Electronic Arts korábban már lerántotta a leplet a FIFA 20 egyik legizgalmasabb újdonságáról, a Volta Footballról, viszont szerencsére ezzel nem lőttek le minden meglepetést és a konferencia idejére is maradt néhány érdekesség. A közvetítés során Sam Rivera, a játék producere mesélt arról, hogy milyen fontos változtatásokra számíthatnak majd a sorozat rajongói.

Hirdetés

Rivera elmondása alapján az EA nagyon szeretné megérteni a játékosok igényeit, ugyanis állítása szerint 3000 játékost kérdeztek meg, mielőtt kifejlesztették a FIFA 20 egyik legfontosabb újítását, a fejlesztők által "football intelligence" névre keresztelt rendszert. A producer szerint ez nem egy konkrét feature, hanem inkább különféle rendszerek szoros együttműködését és egymásra való hatását jelenti.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a fejlesztők újragondolták a játékot úgy, hogy minél inkább a játékos kezébe helyezzék a meccs meghatározó pillanatait. Az egyes játékosok vezérlése sokkal precízebb lett, a labdát sokkal több ügyességgel vezethetjük, illetve a szabadrúgások során az analógkar segítségével pontosan irányíthatjuk, hogy játékosunk merre és mennyire csavarja meg a labdát.

Természetesen ahhoz, hogy ezek a feature-ök jól működjenek, a labda fizikai modellezését is teljesen újra kellett gondolni, ami ezúttal sokkal pontosabb és életszerűbb lett, mint eddig bármikor. Összességében a fejlesztők rengeteg hangsúlyt helyeztek arra, hogy a játékosnak nagyobb és precízebb befolyása legyen a mérkőzés fölött, mint valaha.

A FIFA 20 megjelenése szeptember 27-én várható PC, PlayStation 4, Xbox One platformokon (Nintendo Swichre is megjelenik, de csak egy "butított" Legacy Edition kiadásban, amiből hiányzik a Volta Football), viszont az EA Access előfizetők már egy héttel előtte, szeptember 19-én beleugorhatnak. Fontos megjegyezni, hogy addigra az EA Access már PS4-en is elrajtol, tehát ez a lehetőség már a Sony rajongók számára is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)