Hirdetés

EA Play 2019 - három indie fejlesztőcsapattól is számíthatunk hamarosan új játékra

|

Az Electronic Arts továbbra is támogatja a független stúdiók munkáját, mi pedig csak örülni tudunk ennek.

Hirdetés

A sok rajongót megmozgató nagyobb játékok leleplezése mellett az EA természetesen szán időt és energiát az indie fejlesztőcsapatok munkájára, három sikeres stúdióval kötöttek szerződéseket, mi pedig ennek kapcsán reménykedhetünk a Fe vagy az A Way Out szintű alkotásokban, ami miatt hevesebben ver a kis szívünk.

Hirdetés

A Fe című egyedi látványvilágú kalandjátékot jegyző Zoink Games új alkotása a Lost in Random, amely az akciót és a stratégiát vegyíti egy kis véletlenszerűséggel megfűszerezve. A Glowmade csapata készíti a RustHeart című co-op kalandot, amely középpontjában a testreszabható robot kísérő és a látványos játékvilág áll. A tavaly kiadott A Way Out fejlesztőcsapata, a Hazelight Studios pedig ezúttal is egy co-op játékot fejleszt, de stúdió vezetője, Josef Fates egyelőre csak azt jelentette be, hogy az EA-vel fognak együtt dolgozni.

Az EA természetesen egy videóval is alátámasztotta, hogy mennyire fontosnak tartja a vállalat a kis fejlesztőcsapatok támogatását, ezt megnézhetitek alább.

A három említett játékkal kapcsolatban további részleteket még nem árultak el a fejlesztők, de várhatóan a közeljövőben erre is sor fog kerülni. Kíváncsian várjuk, hogy milyen projekteket kapunk ezektől a stúdióktól, elég jó ajánlólevéllel érkeztek szerencsére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)