Hirdetés

EA Play 2019 - trópusi szigetre visz a The Sims 4 új kiegészítője

|

Homokvárak építése, delfinek etetése, sellőkkel dumálás, jetskizés... igazi álomnyaralás vár ránk a The Sims 4 következő tartalmi csomagjában, az Island Livingben.

Hirdetés

A közelmúltban teljesen váratlanul ingyenes lett átmenetileg a The Sims 4 PC-s alapváltozata, május 28-ig lehetett beszerezni az Originen keresztül, amely valószínűleg egyfajta előkészítés volt az új kiegészítő bejelentése előtt, amelyre az EA Play-en került sor. 

Hirdetés

Az Island Livinggel egy igazi idilli környezetbe csöppenhetünk majd, ahol az lesz a legnagyobb problémánk, hogy milyen rekreációs elfoglaltságokkal üssük el az időt: kenuzhatunk a kristálytiszta vízen, úszhatunk, búvárkodhatunk, építhetünk homokvárat, rájákat hajkurászhatunk, sellőkkel találkozhatunk, lazíthatunk a tiki bárokban és így tovább. Ha meguntuk a semmittevést, akkor beállhatunk természetvédőnek, megtisztíthatjuk a strandokat, megcsinálhatjuk a halász vagy búvár karrierünket, életmentőnek képezhetjük magunkat. Belekóstolhatunk a sziget hagyományaiba is: részt vehetünk barbecue rendezvényen, megismerkedhetünk a helyi folklórral, trópusi finomságokat kóstolhatunk és beszélgethetünk az ősökkel is. Természetesen a karakterszerkesztő opciói is bővültek a trópusi lehetőségekkel. Ilyen a virtuális paradicsom: 

Kiderült továbbá az is, hogy Realm of Magic lesz a neve a következő game packnek, ami idén ősszel érkezik meg. A The Sims 4: Island Living június 21-én várható PC-re, júliusban pedig konzolokra is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)