Hirdetés

EA Play - elsők között próbáltuk ki a Star Wars Battlefront 2-t (videó)

|

A Los Angeles-i EA Play során Kacinak lehetősége nyílt belebújni a klónkatonák páncélzatába, és csatába indult a Kereskedelmi Szövetség droidjai ellen. Több mint fél órás gameplay anyagot mutatunk a Star Wars Battlefront 2-ből!

Hirdetés

Kaci képviseli a GameStar csapatát Los Angelesben, ápolt szakállú szerkesztőnk pedig amikor éppen nem egy Uber hátsó ülésén hagyja a táskáját az összes ruhájával, akkor az EA Play-en próbálja ki a Star Wars Battlefront 2-t.

Nem csak a konferenciákat nézhette meg a helyszínen Kaci, hanem exkluzív hozzáférést is kapott a kiadók legújabb játékaihoz, amelyeket a helyszínen vihette el egy próbakörre. Az első között próbálhatta ki például PC-n a Star Wars Battlefront 2-t, amelyben a klónkatonák sorait erősítette. Az átdolgozott hősrendszert is volt alkalma közelebbről szemügyre venni, ugyanis elegendő battle point összegyűjtése után már Rey kék fénykardját forgathatta a droidok ellen. 

Nézzétek meg a Star Wars Battlefront 2 gameplay videóját, amelyben Kaci szemszögéből élhetitek át az izgalmakat.

Nincs megállás, hamarosan újabb E3-as videókkal jelentkezünk. Iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, nehogy lemaradjatok róluk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)