Hirdetés

EA Play - megvan a livestream pontos időbeosztása

|

Minden játékra félóra jut majd a tervek szerint.

Hirdetés

Hazai idő szerint június 8-án szombaton, egészen pontosan 18:30-kor veszi majd kezdetét az EA Play idei élő adása, ami ugyebár ebben az évben már nem egy klasszikus értelemben vett előadás lesz, hanem egy livestream. Most pedig az is kiderült, mely játékokra szán majd itt időt az Electronic Arts.

Hirdetés

18:15-kor startol el a Countdown to EA Play, ami nyilávn csak az adás felvezetője lesz, 15 perccel később viszont már jön is a talán legjobban várt új cím, a Star Wars Jedi: Fallen Order, amivel félórán át foglalkoznak majd (minden játékra ennyi idő jut egyébként). 19 órakor az Apex Legends második szezonjáról kezdenek el mesélni, majd a Battlefield 5 újdonságai következni. Eztán sportra hangolódunk az új FIFA, majd a soron következő Madden NFL játékot mutatják meg nekünk (az NBA és az NHL ezúttal kimarad, bár új részek ettől függetlenül is biztosan érkeznek). Végezetül a The Sims 4 kerül reflektorfénybe, az előadás pedig 21:30-kor ér majd véget. 

Természetesen itt a GSO-n folyamatosan beszámolunk majd az EA Play legfrissebb híreiről. Az élő adást Twitchen és YouTube-on is nézhetitek. Ti melyik játékra vagytok a leginkább kíváncsiak a fentiek közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)