Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - lesz saját űrhajónk, és valós időben utazhatunk a bolygók között

|

Érkezett egy újabb adagnyi új infó a Respawn készülő játékáról, ami bizony egyre érdekesebbnek tűnik.

Hirdetés

Az idei EA Play keretén belül végre megmutatták nekünk a Star Wars Jedi: Fallen Order-t egy elég tartalmas gameplay videóban. Persze az abban látott dolgok csak egy kis részét teszik ki a játéknak, és bőven lesz majd tennivalónk a kaland során. A Game Informer egy hosszú cikkben számolt be arról, hogy milyen funkciókból fog felépülni a játékmenet. 

Hirdetés

Így kiderült például, hogy saját űrhajója lesz főhősünknek, a Stinger Mantis, amit kívül-belül testre szabhatunk, és amivel elutazhatunk majd a különböző bolygókra. Az ilyen utazás ráadásul valós időben zajlanak, tehát amíg száguldunk az űrben, el kell ütnünk valamivel az időt a fedélzeten. Emiatt pedig töltőképernyők sem lesznek, hanem leszállás után egyből mehetünk a dolgunkra. A bolygókon nem csak a sztoriküldetéseket teljesíthetjük, hanem ha kedvünk tartja, szabadon is kószálhatunk és felfedezhetünk - nem lesz tehát annyira lineáris a játék, mint azt az első gameplay videó alapján gondolni lehetett. 

Játék közben viszonylag szabadon utazgathatunk a planéták között, ráadásul mindegyiknek lesz egy saját hubja, ahol menthetünk, pihenhetünk, társaloghatunk az NPC-kkel, illetve elkölthetjük a nehezen megszerezett skillpontokat. Közben az is kiderült, hogy a játékban nem választhatunk a Sötét és a Világos oldal között, ami érthető döntésnek tűnik, hiszen mégiscsak egy Jedit alakítunk, aki a Birodalom ellen harcol.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)