Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive hivatalos támogatása pillanatokon belül véget ér

|

A Counter-Strike 2 veszi át a helyét az elmúlt évtized legnépszerűbb e-sport lövöldéjének.

Hirdetés

A CS:GO annak 2012 megjelenése óta volt az e-sport ipar egyik legfontosabb alapköve. A játék hatalmas népszerűségnek örvendett több mint egy évtizedig, de idén leváltotta azt a CS2. A Source új verziójára épített kiadás már technikailag átvette a CS:GO helyét, de a korábbi változat még mindig játszható a "Beta - CS:GO Legacy Version" opción keresztül.

Ez ugyan így is fog maradni a belátható jövőben, de ez a verzió minden hivatalos támogatást elveszít majd a jövő héten.

Hirdetés

A fejlesztők 2024 kezdetével leveszik a kezüket a Legacy opcióról, ami azt jelenti, hogy a CS:GO alapvető játékelemei összeakadhatnak vagy össze is omolhatnak a Game Coordinator réteg kompatibilitási problémái miatt. Ezt a jövő évtől nem fogja foltozgatni a fejlesztőcsapat, így idővel az egyes online funkciók elsorvadhatnak és használhatatlanná válhatnak. A CS:GO Legacy Version továbbra is elérhető marad egy időkapszulaként, de ahhoz se hivatalos szerver támogatás nem lesz, sem funkciófrissítés nem érkezik már.

A játéktörténelem szempontjából fontos, hogy a CS:GO legalább ilyen formában velünk marad, de aki bármennyire is élvezni szeretné még a játékot, az használja ki az utolsó hét adta lehetőségeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)