Hirdetés

A League of Legends és a Valorant minden karakterével játszhatnak majd a Game Pass előfizetői

|

Az e-sport szerelmeseinek is érdemes lesz majd kicsengetniük a Game Pass árát.

Hirdetés

A Microsoft Showcase egy nagy meglepetést tartogatott a Riot Games rajongói számára: a zöld és a piros csapat összeálltak egy nagyon kedvező ajánlat érdekében.

Ha befizeted a Game Pass előfizetést, az rengeteg bónusszal jár majd a League of Legendsben, a League of Legends: Wild Riftben, a Valorantban, a Teamfight Tacticsban és a Legends of Runeterrában is. Nem kis extrákról beszélünk.

Hirdetés

A League of Legends, a Wild Rift és a Valorant esetében minden hős és ügynök megnyílik majd az előfizetők számára, de akik kártyázni járnak a Riot asztalához, azok sem maradnak ajándékok nélkül. A Runeterrához az előfizetők megkapják a Foundations kártyaszettet, a Teamfight Tactics stratégiái pedig kapnak pár Little Legendet. A játékokhoz XP boostok is járnak majd a megnyílt ajándékok mellé.

Vannak jelenleg kissé ködös részletek, ahogy az új előfizetési bónuszok érkezésének időpontja sem teljesen tiszta. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a Riotos extrákat valamikor az idei év telétől markolhatjuk majd fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)