Hirdetés

A League of Legends fejlesztői bemutatták a következő szezonális jutalmakat

|

Akár te vagy csapat lelke, akár te vagy a csapat feje, jár majd neked egy jutalom skin, melyeket be is mutattak a LoL legutóbbi fejlesztői naplójában.

Hirdetés

A League of Legends rangsorolt szezonjának a legizgalmasabb pillanata, amikor kiderül, hogy ki kapja az új Victorious skint. Ezek azok a kozmetikai hősvariánsok, melyeket a játékosok a rangsorolt módban harcolhatnak ki maguknak, és mivel máshogy (legalábbis jelenleg) nem megszerezhetőek, elég komoly presztízsértékkel bírnak. Épp ezért izgul mindig a játékostábor, amikor az aktuális szezon-szakasz végére érünk, és kiderül, hogy kit kapunk a teljesítményünkért.

Ezúttal Tryndamere a soros, aki a játék egyik legelső bajnoka volt. A barbár vezért az évek során sokan imádták és sokan gyűlölték, de akárhogy is, jövő februárban kapni fog egy győzedelmes szerelést. Az új ruháját elhozó frissítésről még nem tudtak a fejlesztők pontosabbat mondani, de a honor-rendszerért járó jutalom főszereplőjéről már igen.

Hirdetés

A másik komoly presztízs skin ugyanis a legmagasabb honor rang eléréséért jár. Ezúttal Akshant érheti az a megtiszteltetés, hogy díszes kabátot húzhat: Three Honors Akshan január végén, a 14.2-es csomaggal fog befutni.

Victorious Tryndamere valószínűleg kap majd még extra variációkat, melyek az elért rangjuk függvényében festik át a skin színeit. Megéri teperni hát a rangsorolt létrán, már ha az ember szeretne ingyen szereléseket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)