Hirdetés

A Mortal Kombat 1-ben tényleg előnye van a bal oldalon kezdő játékosnak

|

Általában alaptalan hiszti, hogy valaki azért kapott ki, mert rossz oldalon kezdett, de a Mortal Kombat 1 esetében ez tényleg valós probléma.

Hirdetés

Az oldalnézetes verekedős játékok esetében az emberek többsége a bal oldalt preferálja. Az egyszereplős módok általában oda osztják be a főszereplőt, és a gyakorló módok is a bal oldalra alapoznak. Sokan csak balról tanulják meg a kombókat és gombsorokat, így aztán kompetitív módokban is oda húz a kezük.

Ez általában csak megszokás kérdése. Alig 100 óra után az ember hozzászokik minden oldalhoz, és minden beviteli formulához, de a Mortal Kombat 1 esetében ez nem fog segíteni. Ott tényleges előnye van a bal oldalon álló játékosnak, és nem szándékosan.

Hirdetés

Egy YouTube tartalomgyártó, mrAPchem hívta fel a verekedős közösség figyelmét a Mortal Kombat 1 egy kritikus hibájára. Vannak ugyanis kombók, amiket egyszerűen nem lehet bevinni a jobb oldalról: ez itt nem a játékos képességein, hanem a játék programhibáin megy el.

Az igazán lenyűgöző része ennek, hogy a Mortal Kombat 1 már két hete játszható, de csak az elmúlt 2 napban sikerült bizonyítani a P2 oldali bugokat. Úgy néz ki, hogy a közösség túlságosan el volt foglalva a PC-s verzió problémáival és a Switch kiadás katasztrofális állapotával.

Az ilyen rendszerhibák nem csak kellemetlenek, de eláshatják a játék teljes kompetitív részét. Ennek okán a NetherRealm már a prioritási listájának csúcsára tűzte a P1-előny kompenzálását. Az ígéreteik szerint a következő néhány napban leszállítják majd az erre vonatkozó javítást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)