Hirdetés

A Rainbow Six: Siege fejlesztői kijavították az elmúlt évek egyik legfurább bugját

|

Ha volt szerencséd megtapasztalni, hogy egyik pillanatról a másikra, teljesen indokolatlanul leesik a framerate-ed, akkor ezt a frissítést imádni fogod.

Hirdetés

Volt egy bizonyos pontja a Bank pályának, ahol ha valaki megállt és elkezdett őrült módon egy helyben forogni, azzal mindenki más játékát tönkretehette. A saját fps-e lezuhant, ami még önmagában nem is lenne akkora ügy, ha a probléma nem terjedt volna ki az összes meccsben szereplő játékosra. Ha az a bizonyos valaki bepörgette magát, akkor mindenkinek elkezdett szenvedni a kliense, ami az egyik legfurább bug, amit kompetitív FPS-ben valaha láttunk.

Hirdetés

A Ubisoft nyilván nem hagyhatta annyiban a dolgot: a legújabb frissítés a leírás szerint helyre tette ezt a problémát, sok más mellett. A Bank pályán például több, apróbb gond is volt, melyeket szintén orvosolt a tapasz, illetve több pályán is problémák akadtak az egyes objektumok textúráinak betöltésével.

A teljes javítási jegyzéket megtaláljátok a fenti tweetben. A patch tegnap délután 2-kor élesedett, így aki a legfrissebb verzióval szeretne játszani, annak csak el kell indítania a Ubisoft kliensét, az pedig elvégzi a szükséges módosításokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)