Hirdetés

A Rainbow Six: Siege új védelme komoly sikereket ért el, menekülnek a konzolos csalók

|

A MouseTrap rendszer majd' 80 százalékkal csökkentette az illegális egér- és billentyűzethasználatot.

Hirdetés

Alapvetően a csalások a PC-s játékokat szokták mérgezni, de konzolos lövöldéknél is vannak problémák. Akadnak ugyanis hardveres eszközök, melyek lehetővé teszik, hogy egeret és billentyűzetet használhassanak a játékosok olyan konzolos címeknél is, melyek nincsenek erre felkészítve.

Ezek a kiegészítők az egér és billentyűzet beviteli jeleit kontrolleres jelekké alakítják. A trükkös lövészek így kiélvezhetik a célzásrásegítés előnyeit, miközben egérrel céloznak és billentyűzettel mozognak, aránytalan előnyhöz jutva kontrolleres társaikkal szemben.

Hirdetés

A közelmúltig ezt a trükköt sokan, előszeretettel használták a konzolos Rainbow Six: Siege-hez is, de a fejlesztőknek elegük lett. A Ubisoft új védelmi eljárása életbe lépett, ami képes felismerni az ügyeskedéshez használt kiegészítőket, és iszonyatos beviteli késést ró ki a játékosokra. Az eredmény: a felhasználók 78 százaléka inkább kihúzta az egeret a konzolból.

A Ubisoft egyébként arra számított, hogy 30-50 százalék fogja letenni a perifériákat, így nagyon meglepődve fogadta a hatalmas visszaesést. Jobb lesz így mindenkinek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)