Hirdetés

A Riot Games készül valamire, holnap jön a 2021-es szezon bemutatója

|

A League of Legends, Teamfight Tactics, és Legends of Runeterra rajongóknak érdemes lesz figyelniük a Riot csatornáit.

Hirdetés

A League of Legends megjelenése óta az ősz vége/tél eleje jelentette mindig a kompetitív szezon végét az e-sport színpadon és azon túl. Az elmúlt pár hónapban azonban változott a helyzet: a Riot Games egy rakat játékot indított el, így már nem csak a MOBA körül forog minden. A fejlesztők valami nagyra készülnek idén, ami jó eséllyel érinteni fogja a stúdió minden nagyobb címét.

A League of Legends Twitter profilja osztott meg egy ízelítő videót, amiben jól láthatóan vannak jelenetek a Teamfight Tacticsból, a Legends of Runeterrából és a League of Legends: Wild Riftből is.

Hirdetés

Ez alapján mi arra gyanakszunk, hogy a Riot minden játékában új tartalmak várhatóak, de azt sem tartjuk kizártnak, hogy a kisebb címeikre is építenek e-sport ligákat és szezonokat.

Találgatni már nem is igazán érdemes, mivel a nagy bejelentő műsor holnap délután 4 órakor lesz esedékes a League of Legends YouTube csatornáján

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)