Hirdetés

A Valorant új módját akkor is ki akarod majd próbálni, ha eddig egyáltalán nem érdekelt a játék

|

Új közönséget akar megszólítani a Riot Games, és a legegyszerűbb módját választotta ennek.

Hirdetés

Úgy tűnik, minden online játék esetében eljön egyszer az az idő, amikor be kell kerülnie a Team Deathmatch módnak - az Overwatchba is fellendülést hozott anno az alap élménytől elszakadó, könnyedebb, egyszerűbb szabályok szerint játszott mód, és valószínűleg hasonlót remél a Riot Games Valorantért felelős csapata is az újítástól.

A Valorant TDM módjában két ötfős csapat lőheti egymást három új pálya valamelyikén. Egy meccs négy, korlátozott ideig tartó szakaszból áll, de összesen 10 perc alatt letudható, villámgyors az újraéledés, és a cél mindössze annyi, hogy csapatunk elsőként szerezzen 100 pontot az ellenfél játékosok likvidálásával. Az egyes szakaszok közül az elsőben csak pisztolyt lehet használni, majd egyre több eszköz áll rendelkezésünkre.

Hirdetés

A pálya egyes pontjain is felbukkannak majd fegyverek - vannak, amik véletlenszerűek minden meccsben, és vannak, amik csak adott pályákon bukkannak fel. Lehet képességeket is használni, amik használat után újratöltődnek, az ultimate-eket pedig gömbök gyűjtögetésével és ölésekkel tudjuk feltölteni, majd ellőni.

Természetesen ha az idő előbb jár le, mint hogy sikerülne elérni a 100 killt, az a csapat győz, amelyik közelebb jutott a célhoz.

A mód június 27-én, a 7.0-s frissítéssel élesedik. További videók a pályákról a hivatalos bejelentő posztban láthatók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)