Hirdetés

Jól megy az Apex Legends? A hétvégi versenyen bizonyíthatsz!

|

A legjobb csapatok értékes nyereményekért játszhatnak az Esport Centerben megrendezésre kerülő LAN versenyen.

Hirdetés

Nemrég elindult az Apex Legends második szezonja, ami számos újítással pörgette fel az egyébként sem lassú játékot, az Elite Queue-nak köszönhetően pedig a legjobbakkal sorsol minket össze a játék, akiktől sokat lehet tanulni. Ha már ezen a szinten sem érzitek magatokat elveszettnek, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok magatokat egy versenyen.

Hirdetés

Szombaton a KÖKI Terminálban található Coca Cola Esport Centerben kerül megrendezésre egy Apex Legends verseny, ahol 100 ezer forintos összdíjazásért küzdhetnek meg a legjobb csapatok. A bajnokság menete ismerős lehet azoknak, akik láttak már Twitch Rivals versenyt: a csapatoknak 1 óra áll rendelkezésre, hogy a lehető legtöbb meccset lepörgessék, és minél több győzelmet, illetve fraget zsákoljanak be. Óránként szűkül majd a mezőny, végül a 3 legjobb csapat küzd majd az ajándékokért, amelyek közt gamer kiegészítők és pénznyeremény is van.

Ha szeretnétek többet tudni, akkor keressétek fel a verseny Facebook eseményét, ahol minden részletes infót megtaláltok. Érdemes sietni, mert már csak néhány szabad hely van! Ha esetleg nem lenne csapatotok, akkor ott biztosan találtok magatok mellé pajtásokat is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)