Hirdetés

Bemutatkozott a Valorant új pályája, a Lotus

|

Indiana Jones és misztikus kalandok ihlették az új csatateret.

Hirdetés

A Valorant következő szezonja egy új, három célpontos pályát hoz Lotus néven. A csatatér rengeteg taktikai lehetőséget fog kínálni, már csak annak köszönhetően is, hogy a bombát három különböző helyre tudjuk lepakolni.

A Riot Games FPS-ének csapata kiemelte, hogy kifejezetten szeretnék, ha a hármas pályákat egy komoly formátumként kezelnénk, ezért is szerették volna bővíteni azok számát.

Hirdetés

A lenti trailer bemutatja, hogy nagyjából mire számíthatunk a helyszíntől. Brian Yam, a vezető művész elmondása szerint a cél egy misztikus kaland megelevenítése volt.

"Amikor átrágtuk magunkat a koncepciókon, akkor arra jutottunk, hogy szeretnénk megtolni a világ természetfelettibb komponenseit. Fel akartuk fedezni egy nagy kalandozás elemeit, titkokat, melyeket elnyelt az idő, és ősi struktúrákkal kísérletezni."

A Riot művészei nem okoztak csalódást, azt pedig, hogy játékélmény szempontjából milyen lesz a Lotus, holnap fogjuk megtudni, az Episode 6 Act 1 érkezésekor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)